Klanten aan het woord

De ervaringen van onze klanten liegen niet. Snel, transparant en in vertrouwen je bestelwagen verkopen doe je met Mijn Bestelwagen Moet Weg. Onze klanten waren heel tevreden over: het snel aanmelden op de site, het beste bod volledig vrijblijvend, de vlotte betaling bij levering, geen papierwerk én de gratis terugrit naar huis.
Wij werken al jaren met MijnAutoMoetWeg.be, nu ze ook MijnBestelwagenMoetWeg.be doen, gaat het verkopen van onze bedrijfswagens nog vlotter! Steeds correcte service en goeie prijs. Zeer tevreden.
 
Serge V. uit Jabbeke
Ik kreeg de gegevens van MijnBestelWagenMoetWeg.be door via een vriend die zijn kipper aan hen had verkocht. Zeer tevreden 👌
 
Sam D. uit Brugge
Als zelfstandige steek ik liever tijd in mijn werk, zodat mijn klanten tevreden zijn. Van zaken zoals de verkoop van mijn bedrijfswagens ken ik niets. Ik heb het volste vertrouwen in MijnBestelwagenMoetWeg.be. Heb een goeie prijs gekregen en alles was vlot afgerond. Ze zijn zelfs de camionette komen halen. Topservice.
 
Geert D. / Zelfstandige uit Berlare
Inmiddels heb ik 5 winkelpunten en moet ik elke week tot diep in Wallonië rijden. Mijn bestelwagens leggen veel kilometers af en zijn échte werktuigen. Gelukkig kan ik met elk type bestelwagen hier terecht, ook al zijn ze niet in nieuwstaat. De prijs is telkens correct en het is een zorg minder.
 
Frank V. / Pain Public uit Kortrijk